تحول در حوزه چیست ؟ و چگونه ؟
از فرمان رهبری مبنی بر تحول بر حوزه سالها ! گذشت اما چرا حتی یک مورد از فرمایشات ایشان محقق نشد؟
لطفا نظرات خود را در این زمینه بیان فرمایید
وبلاگ شخصی : enghelabfarhangi.blogfa.com
ناهماهنگی مراجع
سنتی بودن مراجع
عدم توانایی مدیریت حوزه
عدم توانایی طلاب حوزه
تحول در حوزه چیست ؟ و چگونه ؟
از فرمان رهبری مبنی بر تحول بر حوزه سالها ! گذشت اما چرا حتی یک مورد از فرمایشات ایشان محقق نشد؟
لطفا نظرات خود را در این زمینه بیان فرمایید
وبلاگ شخصی : enghelabfarhangi.blogfa.com
ويرايش توسط یحیی110 : 02-12-2010 در ساعت 06:37 PM
سلام این که چرا هنوز تحول در حوزه اتفاق نیفتاده می تونه علت های زیادی داشته باشه شاید یکی از اون ها کم بودن هماهنگی بین دستگاه های مختلف حوزه باشه یکی دیگه کم بودن اطلاعات درباره ی این موضوع آره همه میگن باید توی حوزه تحول باشه ولی این تحول از کجا شروع بشه و تا چه حدی پیش بره خط قرمز هاش چی هستن و... من خودم یه تحقیق رو شروع کرد درباره حوزه و تکنولوژی می خوام بگم واقعا اطلاعات کمی در این باره هست ولی می شه با مشورت کردن با اونایی که توی این کار تحول کاری به مدیریت کل نداشتن و به موفقیت رسیدن به نتایج خوبی رسید و شاید یکی دیگه از دلایل عدم تحول در حوزه همینه که کمتر به سراغ افراد موفق میره و از تجربیات اون ها کمتر استفاده می شه
با عرض سلام
دوستان اينو به عنوان يه تجربه شخصي مي گم :
من خودم امسال قصد دارم وارد حوزه بشم ( راستي لاطفاً برام دعا کنيد احتمالاً خودتون مي دونيد که الآن چه شرايط سختي دارم ) حزه اي که مد نظر من هست تا واردش بشم و درس بخونم ، درحال حاضر داره يه طرح جديد و متحول شده رواجرا ميکنه ( با عرض معذرت اسم حوزه رونميارم ) . باوجود اينکه اين طرح تا به حال خيلي موفق بوده ، اما براي مثال يکي از دوستان من ( که او هم که امسال مي خواد بياد حوزه ) باهاش مخالفت ميکنه چون عقيده داره که اين طرح هنوز آزمون خودشو پس نداده و ريسکه که توي اين طرح شرکت کنيم و ممکنه آينده خودمون رو خراب کنيم و ...
در کل اينطوري نتيجه گيري کنم که يکي از عواملش اينه که طلبه ها حاضر به ريسک نيستن و انصافاً هم بايد بهشون حق داد ...