لطفاً کليه فايل هاي قابل دانلود در اين سايت، مخصوصاً فايل هاي پيوست شده را با نرم افزارهاي مخصوص مديريت دانلود، دريافت نماييد مانند نرم افزار دانلود منيجر که در اين لينک قابل دريافت و نصب است http://mcaf.ee/6wz9g در صورت عدم استفاده از نرم افزارهاي مخصوص دانلود و استفاده از دانلود منيجر داخلي مرورگرها احتمال دانلود ناقص فايل ها وجود دارد

نمايش نتيجه هاي نظرسنجي ها: مشکل اصلی عدم تحقق تحول در حوزه چیست؟

رأي دهندگان
5. شما نمي توانيد در اين نظرسنجي راي دهيد.
  • ناهماهنگی مراجع

3 60.00%
  • سنتی بودن مراجع

0 0%
  • عدم توانایی مدیریت حوزه

1 20.00%
  • عدم توانایی طلاب حوزه

1 20.00%
نمايش نتايج: از شماره 1 تا 3 , از مجموع 3
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض تحول در حوزه

تحول در حوزه چیست ؟ و چگونه ؟
    از فرمان رهبری مبنی بر تحول بر حوزه سالها ! گذشت اما چرا حتی یک مورد از فرمایشات ایشان محقق نشد؟
    لطفا نظرات خود را در این زمینه بیان فرمایید
    وبلاگ شخصی : enghelabfarhangi.blogfa.com
    ويرايش توسط یحیی110 : 02-12-2010 در ساعت 06:37 PM

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام این که چرا هنوز تحول در حوزه اتفاق نیفتاده می تونه علت های زیادی داشته باشه شاید یکی از اون ها کم بودن هماهنگی بین دستگاه های مختلف حوزه باشه یکی دیگه کم بودن اطلاعات درباره ی این موضوع آره همه میگن باید توی حوزه تحول باشه ولی این تحول از کجا شروع بشه و تا چه حدی پیش بره خط قرمز هاش چی هستن و... من خودم یه تحقیق رو شروع کرد درباره حوزه و تکنولوژی می خوام بگم واقعا اطلاعات کمی در این باره هست ولی می شه با مشورت کردن با اونایی که توی این کار تحول کاری به مدیریت کل نداشتن و به موفقیت رسیدن به نتایج خوبی رسید و شاید یکی دیگه از دلایل عدم تحول در حوزه همینه که کمتر به سراغ افراد موفق میره و از تجربیات اون ها کمتر استفاده می شه

تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

با عرض سلام
    دوستان اينو به عنوان يه تجربه شخصي مي گم :
    من خودم امسال قصد دارم وارد حوزه بشم ( راستي لاطفاً برام دعا کنيد احتمالاً خودتون مي دونيد که الآن چه شرايط سختي دارم ) حزه اي که مد نظر من هست تا واردش بشم و درس بخونم ، درحال حاضر داره يه طرح جديد و متحول شده رواجرا ميکنه ( با عرض معذرت اسم حوزه رونميارم ) . باوجود اينکه اين طرح تا به حال خيلي موفق بوده ، اما براي مثال يکي از دوستان من ( که او هم که امسال مي خواد بياد حوزه ) باهاش مخالفت ميکنه چون عقيده داره که اين طرح هنوز آزمون خودشو پس نداده و ريسکه که توي اين طرح شرکت کنيم و ممکنه آينده خودمون رو خراب کنيم و ...
    در کل اينطوري نتيجه گيري کنم که يکي از عواملش اينه که طلبه ها حاضر به ريسک نيستن و انصافاً هم بايد بهشون حق داد ...

مجوز هاي ارسال و ويرايش

• شما نميتوانيد موضوع جديدي ارسال کنيد
  • شما امکان ارسال پاسخ را نداريد
  • شما نميتوانيد فايل پيوست در پست خود ضميمه کنيد
  • شما نميتوانيد پست هاي خود را ويرايش کنيد
  •  
شبكة المحسن عليه السلام لخدمات التصميم   شبكة جنة الحسين عليه السلام للانتاج الفني